Burse vzw

Wie zijn wij?

De Burse vzw is een groep enthousiastelingen die met veel plezier het initiatief heeft genomen om een gratis cultureel evenement te organiseren voor de inwoners van Borsbeek. Sinds 2010 heeft de vzw de beschikking gekregen over een indrukwekkende locatie: de Leeuwenpoort, de voormalige hoofdingang van het Fort van Borsbeek.

Dit is een prachtig bouwwerk dat meer dan 100 jaar oud is en het ideale decor vormt voor onze activiteiten. Naast de organisatie van de Bursefeesten (zomer- én wintereditie) proberen wij ook op andere manieren cultureel actief te zijn. Zo verzorgden we reeds in het verleden verschillende toneelvoorstellingen van Vitalski, Johan Petit en Veerle Malschaert. Daarnaast willen we de samenwerking met andere organisaties aangaan en deelnemen aan allerlei zij-activiteiten, zoals de Fortengordel waarbij we een zomers terras met allerlei randanimaties aanbieden waar de fietsers van de Antwerpse fortengordel kunnen komen uitblazen.

De Bursefeesten staan altijd voor gezelligheid, lekker maar betaalbaar eten en drinken en natuurlijk ook voor muzikaal plezier voor groot en klein.

Wij kunnen jouw hulp altijd gebruiken!


Breng iedereen op de hoogte van het festival door de affiche af te drukken en aan je raam te hangen of door flyers uit te delen.
Helpende handen bij de opbouw (inkleding, tenten rechtzetten, kabels leggen) en de afbraak zijn altijd meer dan welkom.
Maar zorg vooral dat je aanwezig bent op onze activiteiten en neem ook al je vrienden en buren mee!


Contacteer ons voor meer info, voor flyers of een affiche.

 

Contact

Burse vzw
Maria Clarastraat 15
2160 Wommelgem
info@bursefeesten.be
Ondernemingsnr BE0836204831
Rek.nr.: BE63 0688 9299 9508 - BIC: GKCC BE BB