Burse vzw geeft zaterdag een feestje!

 

De zomer is mooi geweest, maar hij is nog niet afgelopen! Voor de herfst er aankomt, organiseren we nog een gezellig feestje met barbecue aan de Leeuwenpoort op zaterdag 7 september.

 

Vanaf 16u00 kan je terecht aan de Leeuwenpoort, waar we niet alleen voor een barbecue, maar ook voor een toog zorgen. Daar kan je doorlopend lekkere drankjes bestellen. Voor de barbecue zelf brengt iedereen zijn eigen stukje(s) vlees en wat groentjes mee, terwijl wij zorgen voor de tangen, het vuur en de roosters waarop al dat lekkers bereid kan worden.

Het zou natuurlijk geen Bursefeestje zijn zonder wat animatie erbij. Zo kan je tussen 19u30 en 20u30 onder leiding van een deskundige natuurgids een rondleiding volgen rond de Leeuwenpoort, met uitleg over de specifieke flora op het fort. Zo had je het fort nog nooit bekeken!

Tussendoor kan je ook petanque spelen op het terrein. Wie andere leuke buitenspelen heeft liggen, mag dat uiteraard meebrengen. En om 21u00 serveren we de kers op de taart met een optreden van een gelegenheidsformatie met Sven Van Staeyen (De Takken) en Annemie Van Daele (Les Øffs) die het kampvuur muzikaal komen opluisteren met hun combinatie van gitaar, viool en zang. Dat belooft!

Wij kijken er al naar uit om jullie volgende zaterdag te mogen ontvangen aan de Leeuwenpoort, om samen met ons de zomer in schoonheid af te sluiten!