Laat het een hele week donderen en bliksemen, nu zondag laten BOSKATen Fleddy Melculy het Fort van Borsbeek en heel de omgeving kletteren ! Iedereen gratis welkom en breng gerust nog wat nieuwe vrindjes en vrindientjes mee ! Tot zondag !!

Timetable

19u00 Doors open

20u00 BOSKAT

22u00 FLEDDY MELCULY

23u00 Draaitafelfeestje met Gwyn en Stefan!

 

2019, Bursefeesten viert een verjaardag en doet dat graag met u erbij! Fleddy Melculy

 


 

Daarom hebben wij enkele zeer leuke verrassingen in petto! Dit jaar nodigen we u niet 1 maar 2 keer uit aan de leeuwenpoort. 

 


 

Op 09/06 verwelkomen wij de best verkopende Belgische metalband van het moment (volgens de kranten) Fleddy Melculy aan de leeuwenpoort. Fleddy brengt zijn eigen voorprogramma mee, een koppel lieve gasten uit Vremde die kabaal kunnen maken als de beste. De energie dei zij op het podium uitstralen is ongevenaard. Stilstaan is geen optie! Boskat is da naam! Save the date Zondag 9 juni 2019 vanaf 19 uur aan de leeuwenpoort! 

The Wolf Banes


 

Op 29/06 komt de groep die al het langst op onze verlanglijst staat het podium onveilig maken. The Wolf Banes breken het kot af en doen dit ism onze vaste huisband Ammortisseur. Afsluiten doen we met de meest fenomenale DJ's uit de Antwerpse rand, Hott Libbs! Save the date zou ik zeggen, iedereen welkom op zaterdag 29 juni vanaf 19 uur aan de leeuwenpoort

Tot daar en dan! 

Vrienden van de Bursefeesten! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nog 4 dagen en dan is het eindelijk zover!
kras het met alcoolstift in uw toiletdeur !
20 mei begint de zomer met een knaller in Borsbeek !

Wij strikten The Kids en brengen ons vertrouwd recept : vrije toegang, goe volk en frisse pintjes ! 


Programma:

  • 20.00u: Deuren open
  • 21.00u: Banda Basura
  • 22.30u: The Kids
  • 00.00u: Hott Libbs


Meer info:
https://www.facebook.com/events/1782331292062759/
 
De weerberichten zien er goed uit, u hebt dus geen enkele reden op thuis te blijven! Tot zondag!

Cool, cooler, coolst! We vonden deze op het wereldwijde web, toch wel een beetje trots!
“There will be no next time! So come on …” Wie kent de tijdloze klassieker van de beste Belgische punk groep uit de jaren stillekes niet. Eerder dit jaar werd “there will be no next time” verkozen tot het 9de beste belgische nummer ooit in de Belpop 100. De vrienden van de Bursefeesten konden hen overtuigen om op zondag 20 mei het beste van zichzelf te geven aan de leeuwenpoort op het fort van Borsbeek. Alle avonden aan de leeuwenpoort worden u gratis aangeboden door de Burse VZW met de kenmerkende ingredienten dansen, gezelligheid een hapje en een drankje een gezellig vuurtje en alleen maar gelukkige bezoekers. Dit jaar doen we extra ons best om u te overtuigen om eens een kijkje te komen nemen aan de leeuwenpoort. We nodigen één van de grootste belgische bands uit op ons podium en tot onze grote blijdschap kunnen we u melden dat de mannen volmondig ja zegden. We zijn dus zeer trots om u helemaal gratis en veur niks “The Kids” te kunnen aanbieden en zo mee het geweldige jaarmarktweekend extra kleur te geven. Tot dan! Waar: leeuwenpoort, Fort III Borsbeek Wanneer: Zondag 20 mei vanaf 19 uur

Pages

Subscribe to Front page feed