Vitalski en Malschaert op woensdag 30/11

Vitalski en MalschaertHoe overleef je je partner

Op 30 november organiseert Burse vzw een try-out van het nieuwe toneelstuk van Vitalski & Veerle Malschaert, getiteld "Hoe overleef je je partner".

Wanneer: woensdag 30 november - 20u00
Waar: in de schuur van Alles loopt op rolletjes op het fort van Borsbeek. (Google maps)
Prijs
: € 5 
Reservatie mogelijk maar niet verplicht via info@bursefeesten.be.
 

 We hopen jullie allemaal massaal te mogen verwelkomen!  

Voor een wetenschappelijk experiment werden comédienne, actrice, zangeres en drama-queen on speed, Veerle Malschaert, en de professionele flaneur, perfomer en nachtburgemeester van Antwerpen, Vitalski, maar liefst drie maanden lang met elkaar opgesloten in een piepkleine hotelkamer, met de bedoeling te bewijzen dat een man en een vrouw wel degelijk als vrienden kunnen samenleven zonder elkaar de hersens in te slaan.  Vitalski houdt zich wel bezig met de stellingname dat hij met een gemiddelde, gezonde ochtenderectie eender welke warmteventilator acuut tot stilstand kan doen komen. Veerle laat menig man, zelfs zonder schip, op de klippen van haar borsten varen. Maar hoe loopt dit af? Kan een mens zijn partner wel drie maanden lang overleven?


 


kerstboomverbranding

Kerstboomverbranding

Ook deze winter zal de Burse vzw weer aanwezig zijn op de kerstboomverbranding in Borsbeek. Die vindt plaats op zaterdag 7 januari 2012. In samenwerking met 'Alles loopt op rolletjes' zorgen wij opnieuw voor een (hart)verwarmend programma!