Zaterdag zijn het de Bursefeesten!

Over één week is het opnieuw zover: de Bursefeesten. Veel uitleg behoeft dat waarschijnlijk niet meer, we zijn dit jaar dan ook al aan de vierde editie toe. Eindelijk een editie met écht mooi weer, als we de voorspellingen mogen geloven (en dat doen we natuurlijk graag). In deze nieuwsbrief geven we kort nog eens een overzicht van waar je je aan mag verwachten.Like ons op Facebook

 

Op het programma

Vorig jaar lanceerden we een volwaardige programmatie voor kinderen. Dat bleek een succes te zijn, dus ook dit jaar krijgen de allerkleinsten weer hun eigen stek binnen in de Leeuwenpoort. Veston komt langs met de voorstelling “Op zoek naar het beest in je hoofd” (4+) en Merel en Mesjeuke brengen een act met fantasierijke kinderliedjes.

 

Op het buitenpodium passeren vanaf 14u00 ook heel wat artiesten de revue, te beginnen met de plaatselijke Drive By Heroes, een muziekgroepje dat zijn wortels vindt in de Borsbeekse scouts en een mix van punkrock en blues brengt. Iets helemaal anders mag je dan weer verwachten van Milis Brodders, die hun set baseren op ingetogen klezmermuziek. Prima serveert countryklassiekers in een rockabillyjasje. Wie vorig jaar genoten heeft van de zuiderse feestmuziek van Los Trucos Del Foro, kan rekenen op een blij weerzien, want ze staan opnieuw op ons podium. Maar de hoofdact, dat is Schwarzwaldklinik. Zij maakten reeds vele binnen- en buitenlandse podia onveilig met hun feestelijk muziek, en nu komen ze dat graag bij ons doen. Met DJ Riddim Kommander gaan we ten slotte al feestend de nacht in.
Het volledige programma vind je op www.bursefeesten.be/programma

 

Cocktails!

Dat je bij ons lekkere drankjes kan krijgen, wist je waarschijnlijk al. Maar dit jaar zijn we heel trots om een “Red Dream” aan onze drankkaart te kunnen toevoegen: de huiscocktail van de Bursefeesten! Je kan hem alvast gaan bewonderen op onze facebookpagina, maar om hem te proeven moet je op 2 juni aan de Leeuwenpoort zijn.

 

Opgeknapte Leeuwenpoort

We herinneren je er trouwens graag nog eens aan dat de Leeuwenpoort een fikse opknapbeurt kreeg de laatste maanden. Onze prachtige locatie is dus nog mooier geworden, dat alles om jullie toch maar zo goed mogelijk te kunnen ontvangen! Tot zaterdag ?