Zesde editie Bursefeesten: 8 juni 2014

Ze is er! Dit is de affiche van de Bursefeesten, editie 2014. Artieste van dienst dit jaar was Layla Winkeler. Naar goede gewoonte gaf Burse vzw carte blanche voor het ontwerp, weliswaar met het verzoek om er een verwijzing naar de fortbewoners - de vleermuizen - in te verwerken.

De namen van de artiesten die komen optreden, zijn terug te vinden op onze programmapagina. Naast heel wat informatie over de groepen en artiesten zelf, kan je er ook alvast van een muzikaal voorsmaakje genieten dankzij enkele YouTube-filmpjes.

We geven alvast prijs dat Hans Mortelmans en Groep ons podium zal betreden. Deze Antwerpse muzikant staat op de rand van de doorbraak. Vorige maand mocht hij nog op de Nekkanacht in het Sportpaleis komen optreden als gast van De Nieuwe Snaar. Op 8 juni kan je helemaal gratis op de Bursefeesten komen luisteren naar de wonderlijke mix van Antwerps chanson à la Wannes van de Velde en gipsy swing à la Django Reinhardt.

Onze feestelijke afsluiter dit jaar is Moustash. Zij trekken alle registers open met een mengeling van swing, ska, bossa nova, chanson, Nederpop, balkan... Kortom: feestmuziek!

Ook de kinderen werden niet vergeten. Zij kunnen in de Leeuwenpoort terecht voor de voorstellingen "Broer" (6-12j.) en "Wereldje andersom" (4-8j.).

Bekijk onze programmapagina om de volledige line-up te kennen.